18 C
Limassol
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
Περισσότερο

    9η η Άννα Μαρία Αντωνίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21

    Στην 9η θέση παρέμεινε η αθλήτρια του Συνδέσμου Ταεκβόντο Λευκωσίας (Σχολή Πηλαβάκη) μετά το τέλος της 2ης μέρας του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

    Η Άννα Μαρία πέρασε στον 2ο γύρο κερδίζοντας την ουκρανή Korzhavina Yuliana. Την πορεία της όμως ανέκαψε η γερμανίδα Richter Jasmine που πήρε τελικά και την τρίτη θέση.

     

    Σήμερα αγωνίστηκε και η νεαρή αθλήτρια μας Ερατώ Αθανασίου που λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια δεν κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο αφού ηττήθηκε από την ισπανίδα Sera Cecilia Marta Vera.

     

    Αύριο στην τρίτη μέρα του πρωταθλήματος ρίχνεται στη μάχη η αθλήτρια του Συνδέσμου Ταεκβόντο Λευκωσίας (Σχολή Πηλαβάκη), Νικόλ Κασιουλή στα -62kg.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    706ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ