8th race Dro.Me .A Racing
8th race Dro.Me .A Racing

Το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing με τη συνεργασία του ΠΑΣΥΚΑΦ, του Δήμου Γερίου και του Συνδέσμου για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια διοργανώνουν τα αγωνίσματα του 8ου ετήσιου αγώνα δρόμου στο Πάρκο Αθαλάσσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5/12/2015, με την εκκίνηση των αγωνισμάτων στις 10 πμ, και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου10 χλμ για άτομα 16 ετών και άνω, αγώνα δρόμου 5 χλμ για άτομα 15 ετών και άνω και παιδικό αγώνα 800 μ για παιδιά μέχρι 14 ετών.

Ο αγώνας των 5 χλμ (για ηλικίες 15 και άνω) είναι ειδικά αφιερωμένος στη μνήμη του νεαρού μέλους της Δρό.Με.Α Racing, Γιώργου Μιχαήλ, ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόσφατα. Ο αγώνας των 10 χλμ (για ηλικίες 16 ετών και άνω) είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δρό.Με.Α Racing, κύριος Μάκης Κουννίδης ανέφερε πως: ‘στόχος των διοργανωτών είναι να προάγουν τον κοινωνικό αθλητισμό σε όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος.’

Ο ΣΠΑΒΟ στηρίζοντας την εκδήλωση, προωθεί το μήνυμα πως μέσα από τον αθλητισμό για όλες τις ηλικίες προάγεται η αγαστή συνεργασία, ο σεβασμός και η συμφιλίωση, παράμετροι που προλαμβάνουν την ενδο-οικογενειακή βία!

Προεγγραφές για τα 5 και 10 χλμ μπορούν να γίνουν διαδικτυακά μέχρι τις 3/12/15 στο www.dromearacing.com ή την ημέρα του αγώνα μεταξύ 8:30 – 9:30 πμ. Εγγραφές για τον παιδικό αγώνα δρόμου θα γίνονται μόνο τη μέρα του αγώνα. Το δικαίωμα συμμετοχής για τα 10 χλμ είναι 10 Ευρώ, για τα 5 χλμ 5 Ευρώ και δωρεάν για τα 800 μ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ. Απαιτείται συναίνεση γονέα για άτομα κάτω των 18 ετών.

Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εβδομάδας εθελοντισμού, υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Nireas Event Management και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports