Image3 ORC PR 2019
Image3 ORC PR 2019

Εκπροσωπώντας την Κύπρο κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ORC 2019 και έπειτα από μια εβδομάδα αγώνων ιστιοπλοΐας, το IronFX Racing Yacht κατέκτησε τη 4η θέση στη Corinthian Category και τη 10η θέση συνολικά (συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών ομάδων). Το σπουδαίο αυτό επίτευγμα συμπεριέλαβε την Κύπρο στον παγκόσμιο ιστιοπλοϊκό χάρτη και την έφερε αντιμέτωπη με παγκοσμίου εμβελείας τιτάνες ιστιοπλοΐας όπως η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γερμανία και άλλες χώρες με χρόνια παράδοση στο χώρο της ιστιοπλοΐας.
Ο διαγωνισμός αποτελείτο από 2 αγώνες πλοήγησης στα παράκτια και 6 στα ανοιχτά. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου στην ιστορική πόλη του Šibenik της Κροατίας. Συμμετείχαν 119 ιστιοφόρα με περισσότερους από 1,500 ιστιοπλόους από 17 χώρες. Η τελετή βράβευσης διεξήχθη στις 8 Ιουνίου στη μαρίνα Μανταλίνα. Το IronFX Racing Yacht ήρθε αντιμέτωπο με επαγγελματικές ομάδες απ’ όλο τον κόσμο και κατάφερε να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, προωθώντας έτσι τόσο την Κύπρο όσο και το άθλημα της ιστιοπλοΐας παγκοσμίως.
Το Farr 45 Class σκάφος της IronFX σχεδιάστηκε από τον Bruce Farr και το πλήρωμα αποτελείτο από 14 άτομα. Επικεφαλής ήταν ο Νικόλαος Επιφανίου πλαισιωμένος από τους Δημήτρη Αλεβιζάκη (Υπεύθυνο Τακτικής), Μάρκο Κασιουρή, Άγγελο Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνο Κατσίπα, Ιωάννα Ντάφα, Εύα Αθανασιάδου, Λουκία Καναρίνη, Δάφνη Φραγκούδη, Χαράλαμπο Αραβατζή, Στέλιο Μαμπρούκ, Ανδρέα Μιλιδώνη, Μισιέλ Φίαλα και Χάρη Ξενοφώντος.
Η συμμετοχή του IronFX Racing Yacht είναι μέρος της μακροχρόνιας συνεργασίας του Ομίλου IronFX και του Offshore Racing Congress (ORC). Πιστός στις βασικές του αξίες και αποσκοπώντας στην συνεχή επέκταση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), ο παγκόσμιος Όμιλος παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών συναλλάγματος ήταν ο επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DMarin ORC 2019.
Τελικά αποτελέσματα για την ομάδα της IronFX:
 4 η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ORC 2019 (Corinthian Category)
 10η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ORC 2019 (συνολικά)
Ο πίνακας αποτελεσμάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ORC 2019 είναι διαθέσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα: https://data.orc.org/public/WEV.dll?action=series&eventid=WORLDS19&classid=A
Ο Όμιλος IronFX θα ήθελε να συγχαρεί όλες τις ομάδες και τους αθλητές για την εξαιρετική τους απόδοση καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές και διοργανωτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του διαγωνισμού.
Σχετικά με την IronFX

Ο παγκόσμιος Όμιλος παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών συναλλάγματος IronFX, παρέχει 10
πλατφόρμες συναλλαγών και περισσότερους από 200 εμπορεύσιμους τίτλους σε Forex, Spot Metals, Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης, Μετοχές, Spot Δείκτες και Εμπορεύματα.
Οι πελάτες της IronFX μπορούν να επωφεληθούν από την συνεχή κάλυψη που παρέχεται από μια από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες παγκόσμιες ομάδες κάλυψης πελατών. Το πελατοκεντρικό μοντέλο της IronFX προσφέρει κορυφαίες λειτουργίες συναλλαγών μέσω των πλατφόρμων του, σε συνδυασμό με την ευρύτερη σειρά προϊόντων, στην καλύτερη συναλλαγματική τιμή και εκτέλεση. Η καθημερινή ενημέρωση των ειδήσεων της αγοράς καθώς και η εμπεριστατωμένη έρευνα, προσφέρουν στους πελάτες πρόσβαση στις καλύτερες δυνατές πληροφορίες και δεδομένα ώστε να λαμβάνουν εμπορικές αποφάσεις.
Ο όμιλος IronFX συμμορφώνεται με τα διεθνή κανονιστικά πρότυπα και οι διάφορες οντότητές του είναι εξουσιοδοτημένες και ρυθμιζόμενες από τις FCA (Ηνωμένο Βασίλειο), ASIC (Αυστραλία), FSCA (Νότια Αφρική) και CySEC (Κύπρος).


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube