41η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, η 41η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» και θα αρχίσει στις 19.00.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη μετά από την επικύρωση των πρακτικών της Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε πέρσι στις 19 Οκτωβρίου 2020, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, θα καταθέσει την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων. Στη συνέχεια θα κατατεθεί η Έκθεση από τον Ταμία της ΚΟΕ για τις οικονομικές καταστάσεις του 2020, όπως επίσης και η Έκθεση του Ελεγκτή για τις Οικονομικές καταστάσεις για την αντίστοιχη περίοδο και ακολούθως θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός για το 2022. Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται επίσης ο διορισμός των Ελεγκτών για το 2022 και επιπρόσθετα θα τεθεί ενώπιον των Μελών, πρόταση του Εκτελεστικού Συμβουλίου για την ανακήρυξη Επίτιμου Μέλους της ΚΟΕ. Η Συνέλευση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που ενδεχομένως θα τεθούν. 

 

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση που θα αρχίσει στις 18.30.

 

Στη Γενική Συνέλευση παρίσταται ένας εκπρόσωπος κάθε Ομοσπονδίας και Σώματος – Μέλους της ΚΟΕ, καθώς και τα Επίτιμα Μέλη της ΚΟΕ.

 

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube