DSC 2190 copy 1
DSC 2190 copy 1

Η δεύτερη φορά που κατάφεραν να προηγηθούν σε αγώνα ράλι από την πρώτη μέρα αποδείχτηκε και φαρμακερή και συνάμα οι μνηστήρες για νίκη στο παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι αυξήθηκαν κατά ένας. Ο λόγος βέβαια για τους Τσουλόφτα/Ηλία, οι οποίοι ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα απολαυστικοί και κατάφεραν αυτή τη φορά να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Ξεκίνησαν τη δεύτερη μέρα με πλεονέκτημα πέραν των 30 δευτερολέπτων από τους Γαλαταριώτη και Δημοσθένους και ελέγχοντας το ρυθμό κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη στο ράλι του δάσους.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου οι οποίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν στην κορυφή όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να κερδίσουν την έκτη και έβδομη ειδική, χωρίς όμως να απειλήσουν τους πρώτους. Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν όμως από τον αγώνα φεύγουν κερδισμένοι καθώς είδαν το προβάδισμα τους από τους Δημοσθένους/Λαό να αυξάνετε στη βαθμολογία κατά τρείς βαθμούς.

Οι Δημοσθένους/Λαός ξεκίνησαν δυναμικά τη μέρα καταφέρνοντας με το καλημέρα να κερδίσουν την πρώτη ειδική, μειώνοντας κατά 9 δευτερόλεπτα την απόσταση από τους τσουλόφτα/Ηλία, περνώντας παράλληλα δεύτεροι. Η συνέχεια όμως ήταν απογοητευτική καθώς στην αμέσως επόμενη ειδική οπισθοχώρησαν ξανά τρίτοι. Στην προτελευταία ειδική εξανεμίσθηκαν και οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για νίκη, καθώς αντιμετώπισαν μηχανικό πρόβλημα (άξονας) και μοιραία συμβιβάστηκαν με την τρίτη θέση.

Τέταρτοι τερμάτισαν οι Αντωνίου/Πιερής οι οποίοι έκαναν σταθερό αγώνα μαζεύοντας πολυτίμους βαθμούς για τη συνέχεια. Αγώνα με αγώνα τερματίζει ψηλότερα στη γενική κατάταξη ο Γιωργος Παφίτης. Με συνοδηγό τον Μιχάλη Βασιλείου έμειναν μακριά από προβλήματα και πανάξια πήραν την πέμπτη θέση. Στην έκτη θέση τερμάτισαν οι Πενταράς/Ονησιφόρου και έβδομοι οι Λεωνίδου/Αγαθαγγέλου. Στις θέσεις οκτώ και εννέα τερμάτισαν οι Παύλου/Χρυσοστόμου και Γιάννος και Χάρης Ιωάννου.

Όλα ήρθαν τούμπα στη δικήνητη κατηγορία καθώς ο πρωτοπόρος μέχρι και την τελευταία ειδική Αργυρίου αποχώρησε στην τελευταία ειδική μετά από έξοδο. Στην πρώτη θέση πέρασαν οι Σκεύος και Μαίρη Γερολέμου οι οποίοι όμως δεν το χάρηκαν πολύ καθώς μετά τον τεχνικό έλεγχο το πλήρωμα σύμφωνα με τους αγωνοδίκες αποκλείστηκε από τον αγώνα λόγο τεχνικού θέματος.

Πέραν από τους Αργυρίου/Πετριτζή και Σκεύο και Μαίρη Γερολέμου δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα οι Πολυκάρπου/Σιάλος, Παρασκευά/Αριστοδήμου, Ζήνωνος/Τσιελεπής, Κωνσταντίνος και Σάββας Ζάκος, Σωκράτους/Νεστωρος, Χριστοδούλου/Ευριπίδου, ΧειλιμιντρήΣ/Δαμιανού, Τανούσης/Χριστοδούλου και Ορφανού/Τοφαρίδης.

Ακόμα ένα ράλι  Αφροδίτη πέρασε στην ιστορία το οποίο όμως μας χάρισε μπόλικες μάχες, κρατώντας όλους σε αγωνία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Από το ράλι Αφροδίτης βγήκε κερδισμένος και ο Κυπριακός μηχανοκίνητος αθλητισμός, καθώς η νίκη του Τσουλόφτα προσθέτει έναν ακόμα οδηγό στη διεκδίκηση της νίκης. Η χρονιά αναμένετε συναρπαστική καθώς ήδη σε τρείς αγώνες μετράμε τρεις διαφορετικούς νικητές. Ο επόμενος αγώνας είναι το Cyprus Rally του οποίου οι δυο μέρες μετρούν σαν δυο ξεχωριστοί αγώνες. Θα υπάρξει και τέταρτος διαφορετικός νικητής; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν μετά το Cyprus Rally.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

smracingnew


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube