Ioannidia 2018
Ioannidia 2018

Μετά από 30 μέρες και μετά που έφτασαν τα Ιωαννίδεια 2018 στο τέλος τους, θυμηθήκατε να μας στείλετε ενημερωτικό δελτίο τύπου . Μετά από 30 ολόκληρες μέρες δράσης αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, όπως περιγράψατε στο δελτίο, που ήταν λέτε  στο υψηλότερο επίπεδο, με 75 αντιπροσωπείες χωρών, 60 συμμετέχοντα κράτη, πέραν των 1000 αθλητών, προπονητών και συνοδών, 100 και πλέον επισήμων και officials αγώνων και το αστείο να λέτε ότι διοργανώθηκαν συνεχόμενοι αναγνωρισμένοι διεθνείς αγώνες, στο σύνολο 5.

Και ρωτάμε όλα αυτά μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα δελτίο τύπου στο τέλος μόνο ? Γίνετε ποτέ αυτό ?

 Όπως μας τα λέτε οι πέντε αυτοί αγώνες θα πρέπει να αποτελούνταν από αμέτρητες ώρες δράσεις και μοναδικές στιγμές γεμάτες από ανθρώπινα συναισθήματα (αν σας λέει κάτι) επειδή στα 1000 παιδιά αθλητές που έλαβαν μέρος σίγουρα θα είχαν.  Και το χειρότερο είναι ότι μέσα σε αυτό το μοναδικό δελτίο δεν γίνεται καμία αναφορά για τους αθλητές που έλαβαν μέρος από την Κύπρο και το πιο μεγάλο κακό είναι ότι δεν γίνεται αναφορά και σε κανένα όνομα που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών  από κανένα αγώνα. Πάρα να περιορίζεται στο να περιγράφεται με μεγάλα κούφια  λόγια  το ποσό μεγάλη επιτυχία είχε ,

Ποιό πράγμα τελικά είχε επιτυχία  Κύριοι?.  

Το  να στείλετε συμπληρωματικά τους συνδέσμους μετά από 30 μέρες αγώνων που παραπέμπουν στην τελική βαθμολογία φανερώνει από μόνο του το πραγματικό σας ενδιαφέρον αλλα οχι ομως τους αλλότριους σας σκοπους αν υπαρχουν . Αυτό από μόνο του πρόδηλη την ανεπάρκεια σας σαν διοργανωτές, μιας τόσο μεγάλης και σημαντικής εκδήλωση και ειδικά για τους Παγκόσμιους Αγώνες που φιλοξενήσατε και που έγιναν για πρώτη φορά στην Κύπρο και στην αδυναμια σας να ανταποκριθείτε στην ευθύνη που αναλάβατε.

Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι απο την στάση σας αυτή, και θα την κατακρίνουμε. Ευθύνη δεν αποδίδουμε μόνο όμως στον Ναυτικό Όμιλο Αμμόχωστου που παρά τις τηλεφωνικές μας προσπάθειες για επικοινωνία που ξεκινούν από τον Ιανουάριο μέχρι και πρόσφατα αλλά και η φυσική μας παρουσία στον όμιλο σας που περιοριζόταν μόνο σε ένα νεύμα χαιρετισμού,  βασική ευθύνη αποδίδουμε ειδικότερα στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας που παρά τις επανειλημμένες μας τηλεφωνικές προσπάθειες δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στο ρολό της, ρόλο που είναι να λειτουργεί σαν ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ για την Ιστιοπλοΐα στην Κύπρο και να λειτουργεί με

διαφάνεια η’ μήπως δεν έχετε άποψη για αυτό  η’ και μήπως δεν μπορείτε να έχετε?.

Είναι εμφανές το γεγονός ότι οι διοικούντες της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο και αυτό ισχύει για όλους τους ομίλους στην Κύπρο  δεν υπολογίζουν τα μέσα ενημερώσεις και το πιο σημαντικό ούτε το φίλαθλο κοινό η τους ιδίους τους γονείς των αθλητών.

Τελικά Ιστιοπλοΐα στην Κύπρο είναι μόνο ο Παύλος Κοντίδης και κάνεις άλλος, ρωτάμε είναι έτσι όμως ?.

Ε τότε τα μαγαζάκια σας για πιο λόγο τα έχετε, μόνο για να τα παίρνεται τα λεφτά από τα παιδιά και να τους πωλούνται όμως και όνειρα ότι θα γίνουν κάποια μέρα μεγάλα ονόματα η’ ότι θα φτάσουν κάποτε ψηλά και χωρίς να είστε ειλικρινείς να του λέτε ευθέως ότι περάν από την προσπάθεια που θα καταβάλουν μέχρι να φταστούν για να μπουν στο διεθνές αγωνιστικό προσκήνιο θα πρέπει να έχουν και μια τράπεζα να του τρέχει από πίσω .

Και τι γίνεται με τα παιδιά που δεν έχουν τράπεζα αλλά έχουν ταλέντο , τα περιθωριοποιούμε , ρωτάμε ?  .

Το να παίρνεται τα λεφτά τους, σας είναι πολύ εύκολο μάλιστα , το να λέτε με διαφάνεια το τι κάνετε μαζί τους δεν μπορείτε σας είναι πολύ δύσκολο , να λέτε τις επιτυχίες τους , τις αποτυχίες τους , την εξέλιξη τους , δεν μπορείτε, δύσκολο έτσι.

 Ούτε ένα πρόγραμμα αγώνων  δεν στείλατε ποτέ, και ούτε μια πρόσκληση να παρευρεθούμε σε ενημερώσεις η το πώς να αποκτήσουμε διαπίστευση, και όλα αυτά να ξεκινούν από την αρχή που έγινε η παρουσίαση του προγράμματος στον όμιλο σας όπως μάθαμε πολύ αργότερα και αν τελικά υπήρχε προγραμματισμός , και

δεν αυτοσχεδιάζεται αυτόβουλα στην πορεία, ποιος το γνωρίζει αυτό?.

Αφού αυτό που θα ακούσουμε είναι μόνο ότι εσείς μας σερβίρετε και αυτό που θέλετε και αυτό που σας εξυπηρετεί , και όχι αυτό που είναι η έγινε η το έτσι πρέπει! .

Επίσης σας πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι ίσως θάλαμε να καλύψουμε το γεγονός .

Εκπρόσωπους Τύπου έχετε κύριοι ρωτάμε ! 

και αυτή η ερώτηση ισχύει και για Ναυτικό Όμιλο Αμμόχωστου αλλά και από πλευρά Ομοσπονδίας?

Μην επαναπαύεστε λοιποί όμιλοι ότι αυτά δεν αφορούν και εσάς!.

Είναι υποχρέωση σας να κρατάτε ενήμερο το κοινό για την όποια δράση σας και αυτό ονομάζεται διαφάνεια και αν δεν υπάρχει το αντίθετο της είναι η συγκάλυψη είτε σκόπιμα είτε εσκεμμένα. Είναι απαξιωτικό για το τόπο μας το 2018 να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές από διοικήσεις και να συγκαλύπτονται τέτοιου είδους συμπεριφορές από ανώτατες αρχές.

Ευελπίζομαι ότι κάποια μέρα να ξυπνήσετε και να αλλάξετε μυαλά και ίσως και πρωταγωνιστές για να μπορέσει το άθλημα της ιστιοπλοΐας πάει μπροστά.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube