9 C
Limassol
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    2ος στην Cavaliada & 4ος στην Κεντρική Ευρώπη o Τουλούπης!

    Σημαντική διάκριση για την Άγγελο Τουλούπη, που κατάφερε μέσα από τις επιτυχίες του στους διεθνείς αγώνες πέρυσι και φέτος να καταλάβει όχι μόνο την 2η θέση στην γενική κατάταξη της Cavaliada, αλλά και την 4η θέση στη βαθμολογία της Κεντρικής Ευρώπης “FEI World Cup Central European League”, μετά τον τελικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας.

    2ος στην Cavaliada & 4ος στην Κεντρική Ευρώπη O Τουλούπης!Η Cavaliada 2021-2022 περιλάμβανε τέσσερις αγώνες σε πόλεις της Πολωνίας, τη Βαρσοβία, το Πόζναν, το Σοποτ και την Κρακοβία, όπου ήταν ο τελικός διεθνής αγώνας CSI3* και ο οποίος έδινε διπλή βαθμολογία στη γενική κατάταξη. Ο Έλληνας αθλητής μαζί με τον Blue Balou 5 πήρε την 8η θέση στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.55μ. με 4 βαθμούς ποινής και με συνολικά 79 βαθμούς ήταν τελικά 2ος στην κατάταξη πίσω από τον Πολωνό Jaroslaw Skrzuczynski που είχε 84 βαθμούς.

    Ακόμη στην γενική βαθμολογία της Κεντρικής Ευρώπης, “FEI World Cup Central European League”, που ανήκει ιππικά η χώρα μας, ο Άγγελος συγκέντρωσε συνολικά 94 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 4η θέση, Στην 1η θέση ήταν με 103 βαθμούς ο Λιθουανός Andrius Petrovas.

    Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    699ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ