OLYMPIC ACADEMY CYPRUS
OLYMPIC ACADEMY CYPRUS

Πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, η 27η Σύνοδος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου (ΕΟΑΚ). Η Ετήσια Σύνοδος που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Μέγαρο έχει σαν βασικό θέμα «Η πτώση των θεσμών. Οι αρχές και οι αξίες του Ολυμπισμού:  Το αντίδοτο;»

 

Κύριος ομιλητής στην Σύνοδο θα είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ Κώστας Χριστοφίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων – ο νέος χρυσός της Κύπρου σήμερα». Θα ακολουθήσει ομιλία από τον δημοσιογράφο Ντίνο Φοινικαρίδη με θέμα «Η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων – ο νέος χρυσός της Κύπρου σήμερα».

 

Σημαντική για τη σύνοδο κρίνεται η παρουσία τεσσάρων πρωταθλητών μας που θα συμμετάσχουν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα ακολουθήσει. Οι Κυριάκος Ιωάννου (Στίβος), Ανδρέας Χάσικος (Σκοποβολή), Ραμόνα Παπαϊωάννου (Στίβος) και Ηρόδοτος Γιωργαλλάς (Γυμναστική), θα καταθέσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν κατά την πολυετή αθλητική τους σταδιοδρομία στο ανώτατο αθλητικό επίπεδο, καθώς και τις προσδοκίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

 

chasikos ioannou irodotos ramona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συμμετοχή στις εργασίες της Συνόδου είναι ελεύθερη για το κοινό που καλείται να συμμετάσχει. Το πρόγραμμα εργασιών της Συνόδου, και έντυπα δήλωσης συμμετοχής, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, www.olympic.org.cy. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά από 07.30-18.00 με τα γραφεία της ΚΟΕ, στο τηλέφωνο 22449880.

 

 

 

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου

12 Νοεμβρίου 2015


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube