18 C
Limassol
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    23η θέση για τις Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα, στο ομαδικό σπριντ κλασσικής τεχνικής

    Η Μαρία Ντάνου και η Νεφέλη Τίτα, κατέλαβαν τη 23η θέση, στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ κλασικής τεχνικής, των δρόμων αντοχής, σήμερα Τετάρτη (16/02), στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

    Η χώρα μας για πρώτη φορά είχε δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο αγώνισμα και πέτυχε ιστορική διάκριση. Αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν 26 Εθνικές ομάδες.

    Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (16/02) είχε αγωνισθεί και ο Γιάννης Αντωνίου, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την 29η θέση ανάμεσα σε 87 χιονοδρόμους, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. 

    Η χώρα μας θα ολοκληρώσει την συμμετοχή της στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022», με τον Απόστολο Αγγέλη που θα αγωνισθεί το Σάββατο 19/02 στα 50χλμ. ελεύθερη τεχνική και την Μαρία Ντάνου, στα 30χλμ. ελεύθερη τεχνική, την Κυριακή 20/02.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    698ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ