22 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    2016 CYPRUS MEN’S F1 FUTURES $10,000

    Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), διοργανώνει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το διεθνές πρωτάθλημα Cyprus Men’s F1 Futures που θα μοιράσει στους νικητές χρηματικά βραβεία $10000. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στο Εθνικό Κέντρο Τένις και οι προκριματικοί πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διήμερο. Το πρωτάθλημα διεξάγεται με ταμπλό 48 αντισφαιριστών στα προκριματικά, ενώ το κυρίως ταμπλό συγκροτούν 32 αντισφαιριστές και το Διπλό 16 ζευγάρια. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό αρχίζουν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Το Νο1 στο ταμπλό είναι ο Λούκας Μίνλτερ, από την Αυστρία που είναι Νο 414  στον κόσμο, και το Νο2 ο Βιτ Κόπριβα από τη Τσεχία, Νο 535 στον κόσμο.

     

    Από πλευράς κυπριακών συμμετοχών, η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου επενδύοντας στους νέους πρωταθλητές μας και δίνοντας τους ευκαιρίες για να αγωνιστούν σε ψηλότερο επίπεδο στην κατηγορία Ανδρών, αποφάσισε όπως οι τέσσερις wild cards για το κυρίως ταμπλό δοθούν στους Μενέλαο Ευσταθίου, Ελευθέριο Νέο, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Νικόλα Κάμπελ.

     

    Επιπρόσθετα, στους προκριματικούς έλαβαν μέρος οι Άθως Στούππενος, Σέργιος Κύζας, Ματία Μάτιτς, Νικήτα Παρφένοφ, Χρίστος Κυρίλλου, Γιάννης Δράκος, Νικόλας Μάντης, Ανδρέας Δαμιανού, Έντμοντ Αϊνετζιάν, Δημήτρης Λιβέρας, Ανδρέας Στυλιανού, Παναγιώτης Νεάρχου, Γιώργος Κωνσταντίνου και Καν Τασερ.

     

    Στο Cyprus F1 Futures έχουν δηλώσει συμμετοχή αντισφαιριστές από τις εξής 18 χώρες : Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία και Τσεχία.

     

    Σημειώνεται ότι το περσινό πρωτάθλημα κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την Ελλάδα, και αποτέλεσε την αφετηρία για την αναρρίχηση του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης εφήβων, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα. Είναι κάτι ανάλογο δηλαδή, με ότι πέτυχε ο Μάρκος Παγδατής λίγο πριν την προ δεκαετίας συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Όπεν.

     

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ