CYPRUS DOWNHILL CLUB
CYPRUS DOWNHILL CLUB

Αγαπητοί φίλοι του Downhill,

 

Το Σωματείο μας με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε από κοντά το 1ο Πρωτάθλημα Ποδηλατικής Κατάβασης. Ο αγώνας θα λάβει μέρος στην εντυπωσιακή πίστα Φοινικαριών στις 30 Απριλίου.

 

Το πάθος και η αγάπη μας για το άθλημα της Ποδηλατικής Κατάβασης μας οδήγησαν στην δημιουργία του σωματείου αυτού. Από το 2013 έχουμε διοργανώσει με απολυτή επιτυχία 7 αγώνες Downhill με συνολικές συμμέτοχες πέραν των 300 αναβατών και έχουμε συμβάλει τα μέγιστα στην διάδοση, δημιουργία υποδομής και αναβάθμιση του αθλήματος του Downhill στο νησί μας.

 

Σκοπός μας είναι η οργανωμένη προβολή του αθλήματος του Downhill μέσα απο τις διοργανώσεις και δραστηριότητες μας και η δημιουργία εξειδικευμένης υποδομής στο χώρο σε συνεργασία με πρωτοπόρες και διορατικές κοινότητες έτσι ώστε να υπάρχει συνεχή εξέλιξη των αθλητών μας.  Μελλοντική μας ευχή και κατεύθυνση είναι να διοργανώσουμε στην Κύπρο μας επίσημους αγώνες Ποδηλατικής Κατάβασης της Παγκοσμίας Ομοσπονδίας Ποδήλατου UCI.

 

Στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή και δώστε το παρόν σας στις 30 Απριλίου στην πίστα Φοινικαριών στην Λεμεσό και απολύσετε μαζί μας τους γρηγορότερους  αθλητές downhill του νησιού.

 

 

Με τιμή,

 

Ανδρέας Μουστάκας

Πρόεδρος ΠΚΚ