Field Club
Field Club

Field Club 6-8 Απριλίου, 9 κατηγορίες, 104 συμμετοχές

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), διοργανώνει και φέτος το 19ο AUDI Παγκύπριο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Λευκωσίας Φιλτ Κλαπ μεταξύ 6-8 Απριλίου, λόγω της διεξαγωγής αυτό το διάστημα, εργασιών ανακατασκευής των γηπέδων στο Εθνικό Κέντρο Τένις.

Στις εγκαταστάσεις του ιστορικού ομίλου στην καρδιά της Λευκωσίας, θα δώσουν το  παρών τους οι αντισφαιριστές των μικρότερων ηλικιών, αφού θα διεξαχθούν αγώνες σε εννέα κατηγορίες, πέντε αγοριών και τεσσάρων κοριτσιών, γεννηθέντων από το 2005 μέχρι το 2009. Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 104 νεαροί αντισφαιριστές, από 17 Πλήρη, Εταιρικά και Ακαδημίες, Μέλη της ΟΑΚ.

Τη Δευτέρα 6 Απριλίου, θα αγωνιστούν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές 2007-2009, και την επόμενη μέρα θα αγωνιστούν αθλητές που γεννήθηκαν το 2005 και το 2006. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Απριλίου και θα αρχίσουν στις 10.00 π.μ..

Η κλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου, και τα αποτελέσματα της είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ 

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου

3 Απριλίου 2015

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports