18 C
Limassol
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    RALLY NEWS:Με το σλόγκαν «Ζήσε το»

    Με το σλόγκαν «Ζήσε το» η Οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος προσκαλεί τον κόσμο να απολαύσει το φετινό αγώνα. Το Ράλι Κύπρος θα διεξαχθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου και θα έχει βάση του τη Λευκωσία και όπως είναι ήδη γνωστό μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα, για πρώτη φορά στην ιστορία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

     

    Για την καλύτερη δυνατή προβολή της φετινής διοργάνωσης ετοιμάζονται δέκα προωθητικά φιλμάκια. Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η προσέλκυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού για να ζήσει την εμπειρία του ράλι, πάντα στα πλαίσια των κανόνων οδικής ασφάλειας για θεατές και πληρώματα. Πρωταγωνιστές στα φιλμάκια έχουν επιλεχθεί να είναι προσωπικότητες από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι όλοι αφιλοκερδώς και με πολύ ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής επιτροπής του αγώνα και στήριξαν την προσπάθεια της. Ανάμεσα τους, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, ο τρεις φορές νικητής του Ράλι Κύπρος Nasser Al Attiyah, οι πρωταθλητές μας Απόστολος Παρέλλης και Χρυσταλένη Τρικωμίτου, οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους , Ανδρέας Τσέλεπος, και Νίκη Δραγούμη, οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Δημόπουλος, Ανδρέας Δημητρόπουλος και Κατερίνα Χριστοφίδου και το δίδυμο της εκπομπής «Replay» Μάριος Αβρααμίδης και Τζιώρτζια, η ροκ μπάντα On Tour και η μεταφράστρια νοηματικής Παναγιώτα Θεμιστοκλέους.

     

    Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα δέκα φιλμάκια, έχει πρωταγωνιστές αποκλειστικά παιδιά και είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην οδική ασφάλεια ενώ όλα τα φιλμάκια προωθούν και από ένα από τους κανόνες οδικής ασφάλειας , όπως τους έχει καθορίσει η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA – 10 Golden Rules for Road Safety).

     

    Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει και να κοινοποιήσει (share) τα φιλμάκια από το κανάλι του Cyprus Rally στο You Tube, από τη σελίδα στο Facebook καθώς και από την ιστοσελίδα www.cyprusrally.com.cy όπου μπορεί να βρει και όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση. Τα φιλμάκια επίσης θα μεταδίδονται από όσα κανάλια δέχτηκαν αφιλοκερδώς να τα μεταδίδουν αφού το Cyprus Rally αποτελεί τον Εθνικό μας αγώνα και θα προβάλει τη χώρα μας τις μέρες διεξαγωγής του σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

     

    Μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, https://www.facebook.com/cyprusrally διεξάγονται καθημερινά διαγωνισμοί με θέμα τα φιλμάκια και όχι μόνο και οι νικητές θα μπορούν να κερδίσουν είτε vip passes για την Υπερειδική διαδρομή, είτε να ζήσουν την εμπειρία σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, είτε άλλα δώρα.

     

    Μια μέρα πριν από την εκκίνηση του Ράλι, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ. διοργανώνεται ειδική εκδήλωση στο χώρο του πάρκου οδικής κυκλοφορίας της Αστυνομίας. Κατά την εκδήλωση, οι κορυφαίοι οδηγοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και της FIA θα βρεθούν στο χώρο- για τη διαδικασία επιλογής αριθμού εκκίνησης. Παράλληλα στο χώρο θα τρέχουν διάφορες εκδηλώσεις όπως πχ συναυλία της νεανικής ροκ μπάντας «On Tour», διαγωνισμοί, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής με τη βοήθεια των «Μικρών Εθελοντών», φωτογραφίσεις και υπογραφές αυτογράφων από κορυφαίους οδηγούς και πολλά άλλα. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ