Οι διοργανωτές των Ευρωπαϊκών Αγώνων γιόρτασαν την αντίστροφη μέτρηση για το Kraków-Małopolska 2023, φτάνοντας τις 100 μέρες για να ξεκινήσουν με μια προσφορά εισιτηρίων προπώλησης.
Ένα τεράστιο ρολόι αντίστροφης μέτρησης τοποθετήθηκε στην πλατεία Jan Nowak Jezioranski στην Κρακοβία, η οποία είναι το επίκεντρο των Αγώνων.
Οι θαυμαστές που θα κάνουν αίτηση για εισιτήρια πριν από τις 3 Απριλίου θα λάβουν έναν κωδικό που τους προσφέρει έκπτωση 25 τοις εκατό για τέσσερα εισιτήρια μεμονωμένης εκδήλωσης.
Η τιμή των εισιτηρίων θα κυμαίνεται μεταξύ 20 PLN (3,52 £/4,30 £/4,25 €) και 90 PLN (16,90 £/20,50 £/20 €), ενώ τα πρώτα 10.000 εισιτήρια μεμονωμένης εκδήλωσης που πωλήθηκαν θα έχουν έκπτωση όταν ξεκινήσουν να πωλούνται τον επόμενο μήνα.
Εκδηλώσεις όπως teqball, padel, muaythai και kickboxing θα έχουν δωρεάν είσοδο για τις πρώτες τρεις ημέρες, μαζί με τον αγώνα στίβου.
Ο Hasan Arat, πρόεδρος της Επιτροπής Συντονισμού των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), εξέφρασε τη σημασία της αντίστροφης μέτρησης των 100 ημερών.
«Είναι χαρά να σηματοδοτούμε 100 ημέρες μέχρι την έναρξη των Ευρωπαϊκών Αγώνων Κρακοβία-Małopolska 2023 με μια σειρά από προωθητικές ενέργειες και την έναρξη της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων», δήλωσε ο Arat.
«Οι προετοιμασίες συνεχίζονται και είμαστε βέβαιοι ότι η Πολωνία θα προσφέρει τους καλύτερους και μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Αγώνες μέχρι τώρα χάρη στην τεράστια σκληρή δουλειά της Οργανωτικής Επιτροπής.