16 C
Limassol
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Αναμένονται τα αποτελέσματα για τις εκλογές των αθλητών στην ΤΕ της ΚΟΕΑΣ- Πώς κύλησε η διαδικασία

    Οι κάλπες έκλεισαν για επιλογή αθλητών/ τριών στην τεχνικη επιτροπή του στίβου

    Έπεσε η αυλαία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικων σήμερα 26 Ιουνίου.
    Κατα την διάρκεια του πρωταθληματος όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ τις προηγούμενες μέρες θα πραγματοποιούνταν και η υποβολη υποψηφιότητάς για επιλογή εκπροσωπους των αθλητών στην τεχνική επιτροπής της ομοσπονδίας. Αυτο αποτελεί μια καινοτομία που η ΚΟΕΑΣ  πρωτοστάτησε στην εφαρμογή της και είναι η μοναδική ομοσπονδία στην Κύπρο που το εφάρμοσε μέχρι στιγμή και καλά θα έπρεπε να υιοθετείθει και από τις υπόλοιπες.
    Το διήμερο αυτο που κατά τη διάρκεια των αγώνων οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να εκλέξουν έναν αθλητή και μια αθλήτρια οι οποίοι θα τους εκπροσωπούν στην τεχνική επιτροπή της ομοσπονδίας, παρατηρήθηκε ότι για κάποιο λόγο η προσέλευση των αθλητών ήτανε μειωμένη.
    Φυσικα δεν εννοούμε για την υποψηφιότητα του Μίλαν Τραικοβιτς στους άντρες αφού  είναι βέβαια επειδή δεν υπήρχε ανθυποψηφιος. Η διαδικασία που αφορούσε τις γυναίκες  με υποψήφιες , την  Αριστοτέλους Μαρία και την Νεκταρία Παναγη-Λουκα βάσει πληροφοριών που είχαμε διαφαίνεται ότι  η προσέλευση στην κάλπη ήταν μειωμένη αφού μόνο 48 αθλητές έδωσαν την ψήφο τους. Πιθανόν ένας από τους λόγους ήταν η άγνοια μερίδας των αθλητών ότι είχαν δικαίωμα ψήφου αφού οι λίστες δεν κοινοποιηθηκαν πάρα μόνο έξω από την κάλπη. Ταυτόχρονα οι ώρες που ήταν ανοικτή η κάλπη ήταν μόνο 4 στο σύνολό – απο τις 18:00-20:00 Σάββατο και Κυριακή. Επιπλέον όπως πληροφορήθηκαμε πολλοί από τους αθλητές αυτή την ώρα αγωνίζονταν και μέχρι να τελειώσουν τον αγώνα τους έβρισκαν την κάλπη κλειστη

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ