Διεξήχθησαν με επιτυχία, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 5.30μ.μ., πέντε τελικοί των Παγκύπριων Ατομικών Πρωταθλημάτων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι τελικοί έγιναν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης και τους παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του αθλήματος. Το επίπεδο και η επίδοση των αθλητών κρατήθηκε ικανοποιητικά ψηλό σε αρκετούς από τους τελικούς λόγω του συναγωνισμού για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων.

 

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η διεθνής αθλήτρια Λουΐζα Κουρέα η οποία κατέκτησε τρεις τίτλους σε ισάριθμους αγώνες που συμμετείχε. Ο Μάριος Γιάγκου κατέκτησε δύο τίτλους σε δύο αγώνες που συμμετείχε.

 

Οι τελικοί ξεκίνησαν με τους αγώνες  διπλού Ανδρών και διπλού Γυναικών.

Δυνατή αναμέτρηση στο διπλό Ανδρών μεταξύ του διδύμου Μάριου και Γιάγκου Γιάγκου του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου και του ζευγαριού Χρίστου Χριστόνωφ (Goodgate ΕΘΑ ) και Στέφανου Γρηγορίου (Canderel ΑΠΟΕΛ), με νικητές τα αδέλφια Γιάγκου με 3-0.

Λουΐζα Κουρέα και Μαρίνα Μυλωνά του Κ.Ν.Ακρόπολης κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Διπλό Γυναικών αφού κατάφεραν να επικρατήσουν του μαχητικού ζευγαριού Σοφίας Κονή / Αλεξίας Χριστοδούλου του Ονήσιλου Λακατάμιας με 3-0.

Στο διπλό Μικτό Ανδρών / Γυναικών βρέθηκαν αντιμέτωπα τα ζευγάρια Χρίστου Χριστόνωφ (Goodgate ΕΘΑ ) / Λουΐζας Κουρέα (Κ.Ν.Ακρόπολης) και

Στέφανου Γρηγορίου (Canderel ΑΠΟΕΛ) / Σοφίας Κονή (Ονήσιλου Λακατάμιας). Μετά από ωραία εμφάνιση το δίδυμο Χριστόνωφ / Κουρέα κατάφερε να επιβληθεί με 3-0.

Στον τελικό Ανδρών αγωνίστηκαν ο περσινός πρωταθλητής Ανδρών Μάριος Γιάγκου και ο αδελφός του Γιάγκος του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Από το ξεκίνημα ο Μάριος είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη με 4-1 και να διατηρήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Τρίτος τίτλος για την Λουΐζα Κουρέα του Κ.Ν.Ακρόπολης. Η επικράτηση της Κουρέα ήταν καθολική επί της Αλεξίας Χριστοδούλου του Ονήσιλου  Λακατάμιας με  4-0  και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Γυναικών.

 

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των επάθλων από τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρέα Γεωργίου.

 

 

Φωτογραφία 1 : Στιγμιότυπο από την απονομή των επάθλων στο ατομικό Ανδρών.

 

 

Φωτογραφία 2 : Στιγμιότυπο από την απονομή των επάθλων στο ατομικό Γυναικών.